Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szabályozott minőségirányítás a maximális ügyfélkiszolgálás érdekében

ISO kép 2022

 

ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő minősítésben részesült a Szerelvénybolt Kft. mesterközponti online és áruházi értékesítését vezérlő minőségirányítási menedzsment rendszere.  

Az ISO 9001 szabvány egy Minőségirányítási Rendszer (MIR), mely a vállalat működési és menedzsment rendszerét írja le. Az ISO 9001 minősítés megszerzéséhez olyan általános követelményrendszer kialakítása és betartása szükséges a cég részéről, mely hosszú távon hozzájárul a vevői elégedettség növeléséhez, így a cég gazdasági sikerességének továbbfejlesztéséhez is. A Szerelvénybolt Kft. idén megszerzett tanúsítványa igazolja, hogy munkatársaink a vállalati előírásoknak és a jogszabályoknak megfelelően, a vevői igények maximális kielégítésére törekedve, magas biztonsági szinten végzik munkájukat annak érdekében, hogy partnereinket és vásárlóinkat a lehető legmagasabb színvonalon szolgálhassuk ki.  

„Örömünkre szolgál, hogy a minősítés ezúttal is visszaigazolta az elmúlt években végzett kitartó és kemény munkánkat, és reméljük, hogy a jövőben sikerül még tovább fejleszteni vállalatunk irányítási rendszerét a még hatékonyabb vevői kiszolgálás érdekében” – emelte ki Patonai Roland, a Szerelvénybolt Kft. tulajdonosa.  

Ha bármilyen kérdése lenne cégünkkel vagy termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!