Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás, fizetés


Milyen fizetési módok közül választhat?

Webáruházunkban minden termék esetén közöljük a raktárkészletre vonatkozó pontos információkat, így a vásárlás pillanatában látható, hogy az adott termék elérhető-e nálunk, vagy utánrendelésre van szükség.

Kiszállítás esetén a vásárolt termék kifizetése minden esetben utánvéttel, vagy online bankkártyás fizetéssel történik.


Milyen szállítási módok közül választhat?

Termékeinket postai kiszállítással, utánvéttel szállítjuk Önnek, de lehetősége van a rendelés során kiválasztani, ha inkább személyesen venné át a rendelt termékeket kecskeméti áruházunkaban.


Szállítás díjtételei

A kis méretű 40 kg alatti csomagok szállítási költsége egységesen bruttó 1 800 Ft.
A 40 kg feletti súlyú vagy nagy terjedelmű csomagok esetében a szállítási költség bruttó 8 000 Ft.
Webáruházunkban előfordulhatnak ingyenes szállítású termékek is, melyet egy egyértelmű Ingyenes kiszállítás ikonnal jelölünk a termékoldalon és a termék listaoldalon.
A várható szállítási költséget a rendelés véglegesítése előtt megjelenítjük úgy, hogy a vásárlónak lehetősége legyen megszakítani a rendelési folyamatot.
Minden tételnél törekszünk arra, hogy a tőlünk elvárható legpontosabb szállítási költséggel számoljunk a megrendelés során, de több tétel megrendelése esetén előfordulhat, hogy a rendelés beérkezésekor ezt felül kell bírálnunk. Ez esetben a vásárlót értesítjük a megváltozott szállítási költségekről.


A megrendelés visszaigazolása

Az online megrendelést követően rendszerünk automatikus üzenetet küld, melyben a vásárlás tényét igazoljuk vissza, de ezzel párhuzamosan még egy ellenőrzést végzünk a termék elérhetőségéről, melynek eredményéről e-mailben vagy telefonon értesítjük.


Mire figyeljen a csomagok kézhez vételénél?

Javasoljuk, hogy kiszállításkor – még a futár jelenlétében – vizsgálja meg a csomagot, és győződjön meg annak sértetlenségéről!

Minden nálunk vásárolt termék rendelkezik értékbiztosítással, mely a szállítás során keletkezett esetleges károk fedezésére szolgál. Ezt azonban csak abban az esetben tudjuk érvényesíteni, ha az esetleges problémák, így például a szállításból eredő sérülések, az átvétel során, a futár jelenlétében jegyzőkönyvezésre kerülnek. A jegyzőkönyvben minden fontos körülményt, észrevételt rögzíteni kell az esetleges kárigénnyel együtt.