Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás, fizetés


Milyen fizetési módok közül választhat?

Webáruházunkban minden termék esetén közöljük a raktárkészletre vonatkozó pontos információkat, így a vásárlás pillanatában látható, hogy az adott termék elérhető-e valamely raktárunkban, vagy utánrendelésre van szükség.

Kiszállítás esetén a vásárolt termék kifizetése utánvéttel vagy azonnali online bankkártyás fizetéssel történik.


Milyen szállítási módok közül választhat?

Termékeinket postai kiszállítással juttatjuk el Önhöz, de lehetősége van a rendelés során személyes átvételt is kiválasztani. Ez esetben rendelését bármely átvevőpontunkon szabadon átveheti, amint kecskeméti raktárunkból az adott pontra érkezik.


Szállítás díjtételei

A kis méretű, 40 kg alatti csomagok szállítási költsége egységesen bruttó 1 800 Ft.
A 40 - 150 kg súlyú vagy nagy terjedelmű csomagok esetében a szállítási költség bruttó 11 990 Ft.
150 kg-nál nehezebb, extra nagy terjedelmű küldemény esetén elsősorban a személyes átvételt javasoljuk, melyet országszerte 8 átvevőpontunkon tehet meg bruttó 500 Ft ellenében, legyen rendelése bármekkora. Amennyiben mégis a házhoz szállítás mellett döntene, a szállítási költség ez esetben bruttó 19 990 Ft.
Webáruházunkban előfordulhatnak ingyenes szállítású termékek is, melyet egy egyértelmű Ingyenes kiszállítás ikonnal jelölünk a termékoldalon és a termék listaoldalon.
A várható szállítási költséget a rendelés véglegesítése előtt megjelenítjük úgy, hogy a vásárlónak lehetősége legyen megszakítani a rendelési folyamatot.
Minden tételnél törekszünk arra, hogy a tőlünk elvárható legpontosabb szállítási költséggel számoljunk a megrendelés során, de több tétel megrendelése esetén előfordulhat, hogy a rendelés beérkezésekor ezt felül kell bírálnunk. Ez esetben a vásárlót értesítjük a megváltozott szállítási költségekről.


A megrendelés visszaigazolása

Az online megrendelést követően rendszerünk automatikus üzenetet küld, melyben a vásárlás tényét igazoljuk vissza, de ezzel párhuzamosan még egy ellenőrzést végzünk a termék elérhetőségéről, melynek eredményéről e-mailben vagy telefonon értesítjük.


Mire figyeljen a csomagok kézhez vételénél?

Javasoljuk, hogy kiszállításkor – még a futár jelenlétében – vizsgálja meg a csomagot, és győződjön meg annak sértetlenségéről!

Minden nálunk vásárolt termék rendelkezik értékbiztosítással, mely a szállítás során keletkezett esetleges károk fedezésére szolgál. Ezt azonban csak abban az esetben tudjuk érvényesíteni, ha az esetleges problémák, így például a szállításból eredő sérülések, az átvétel során, a futár jelenlétében jegyzőkönyvezésre kerülnek. A jegyzőkönyvben minden fontos körülményt, észrevételt rögzíteni kell az esetleges kárigénnyel együtt.